Rederij Captain Blue - Breeduyn
T. +32 496 23 17 23
|
|

Rederij Captain Blue

  • Plaats: Oostende

Franlis biedt verschillende boottochten aan:

HAVENRONDVAARTEN

Een havenrondvaart in Zeebrugge. Scheep in op het nieuwste passagiersschip van België en bezoek een wereldhaven in volle actie ! Snuif de zeelucht en zet al je zintuigen aan het werk…

NOORZEECRUISES

Scheep in en bezoek het eerste Belgische windmolenpark op zee! Gedurende de vaart dompelt een gids u onder van kustvaart en havensignalisatie, over diverse boeien en bakens, naar exploratie van mariene vogels en zeezoogdieren tot het kruisen van de internationale scheepvaartroute. Met als eindpunt het windmolenpark op de Thorntonbank, zo’n 30km buiten de kustlijn. Beleef het allemaal tijdens een Noordzeecruise.

VISSEN OP ZEE

Scheep in voor een onvergetelijke dag vissen op zee! Ervaring is niet nodig, jong en oud kan deelnemen aan deze gezonde en sportieve activiteit. Als de boot ter plaatse is, loeit de scheepssirene: meteen het sein om de hengels uit te werpen! De gevangen vis neem je mee naar huis! In de zomer vang je meestal makreel, roodbaars en geep, in het voor- en najaar lekkere kabeljauw, schar, wijting en platvis. Wie liever van de gezonde zeelucht geniet, is ook welkom!

Meer informatie

    Breeduyn interesseert mij!    Ik heb interesse in: